Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Λιβαδειά:Στη φάκα της αστυνομίας γυναίκα- «ποντικός»





7 σπίτια έχει διαρρήξει και κλέψει 43χρονη που βρίσκεται πλέον στα χερια της αστυνομίας. Πρόκειται για μία γυναίκα που συνελήφθη χθες το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Ειδικότερα, το απόγευμα της Τρίτης καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς κλοπή-διάρρηξη σε εξοχική κατοικία, ιδιοκτησίας 54χρονης Ελληνίδας, από όπου αφαιρέθηκαν γυναικεία κοσμήματα, χρυσαφικά, πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ρούχα, φιάλες με ποτά και πάσης φύσεως οικιακός εξοπλισμός.


Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και σε σύντομο χρονικό διάστημα διενεργήθηκε, με την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έρευνα στο σπίτι της 43χρονης στη Λιβαδειά, καθώς επίσης και στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σχεδόν όλα τα αντικείμενα που είχε κλέψει και τη συνέλαβαν.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η 43χρονη, το τελευταίο εξάμηνο, διέπραξε άλλες πέντε κλοπές-διαρρήξεις κατοικιών στην περιοχή της Λιβαδειάς και μια στην Ανάληψη Βοιωτίας, από τις οποίες είχε αφαιρέσει:
Την 23-09-2011 από την οικία της 68χρονης μητέρας της στη Λιβαδειά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των (850) ευρώ.
Την 07-10-2011 από την οικία 52χρονης ημεδαπής στη Λιβαδειά, χρυσαφικά και κοσμήματα.
Την 21-11-2011 από την οικία 44χρονου ημεδαπού στη Λιβαδειά, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα.
Την 31/01-01-2012 από την οικία 47χρονου ημεδαπού στη Λιβαδειά, τιμαλφή και κοσμήματα.
Την 02-03-2012 από την οικία 64χρονου ημεδαπού στην Ανάληψη Βοιωτίας, χρυσαφικά και κοσμήματα.
Την 26-03-2012 από την οικία 44χρονου ημεδαπού στη Λιβαδειά, μία χρυσή λίρα και δύο κοσμήματα.
Τα κατασχεθέντα κλοπιμαία, αφού αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από την 54χρονη παθούσα της αποδόθηκαν, ενώ μέρος των κλοπιμαίων παραμένει προς αναγνώριση, από τους νόμιμους κατόχους τους, στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
Το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 43χρονης, κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης κλοπιμαίων, καθώς επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή της.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε χθες (28-03-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και σήμερα θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Λιβαδειάς.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις