Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΙΟΥΣ

Εδώ και λίγη ώρα εντοπίσαμε ότι οι επισκέπτες του ιστολογίου μας αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο να μολύνουν τον υπολόγιστή τους με κακόβουλο λογισμικό τύπου malware (ελαφρά μορφή ιών) από εσωτερική σύνδεση του ιστολογίου μας με άλλες πηγές ενημέρωσης.

Το Αγνάντι μετά από κατάλληλους τεχνικούς ελέγχους εντοπίσε το πρόβλημα και αφαιρέσε την σύνδεση με τον server αυτόν παραδίδοντας στους επισκέπτες του ένα ασφαλές ιστολόγιο για περιήγηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες μας διέτρεχαν κάποιο μικρό κίνδυνο αν θα δοκίμαζαν να μεταβούν στο site που μοίραζε τις συνεχώς ανανεούμενες φωτογραφίες από το λιμάνι της Αντίκυρας που είχαμε βάλει δεξιά και όχι απλά διαβάζοντας τα άρθρα που κυριαρχούν στο ιστολόγιο μας.

Δηλαδή θα έπρεπε να κάνουν κλίκ πάνω στην φωτογραφία του λιμανιού της Αντίκυρας και να συνεχίσουν αγνοώντας και το μήνυμα και της δικής τους προστασίας για σύνδεση με πιθανό μολυσμένο site.

Λυπούμαστε που τουλάχιστον προσωρινά δεν θα βλέπουμε την όμορφη Αντίκυρα και ευχόμαστε οι αρμόδιοι να δούν το μήνυμα και να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις