Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ !!! ΠΟΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΑΒΙΔ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ !!!


Μεταγραφικός Στόχος Πολλών Ποδοσφαιρικών ομάδων τής Βοιωτίας, αλλά καί Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Δυτικής Αττικής είναι ο 17χρονος Κεντρικός Χάφ Δαβίδ Μακρυπούλιας υιός τού Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή τού ΑΡΗ ΘΗΒΩΝ, τού ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΥ, τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ, και τού ΛΗΛΑΝΤΑ ΒΑΣΣΙΛΙΚΟΥ Χρήστου Μακρυπούλια.



Ο νεαρός Δαβίδ Μακρυπούλιας είναι μέλος της Μικτής Νέων Βοιωτίας, ξεκίνησε το Ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της Π.Α.Ε. Α.Ο. Η ΘΗΒΑ της Γ ' Εθνικής Κατηγορίας την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2006 - 2007 προωθήθηκε  στην ομάδα των Νέων , ενώ πέρυσι   Μεταγράφηκε και αγωνίστηκε στον ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΛΕΥΚΤΡΩΝ της Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας   όπου διακρίθηκε για το πληθωρικό του ταλέντο.

Ήδη αρκετές  Ποδοσφαιρικές Ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του , αφού είναι ελεύθερος να μεταγραφεί σε οποιαδήποτε ομάδα εκπληρώνει τις φιλοδοξίες του , ήδη ο Μάνατζερ του επεξεργάζεται τις προτάσεις πού έχουν γίνει για την απόκτηση του και σύντομα αναμένεται να συμφωνήσει με την Ποδοσφαιρική Ομάδα πού θα συνεχίσει την Ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ οι Συνεργάτες του και ο Διαχειριστής του Δημοσιογράφος Δημήτρης Σοβατζής, εύχονται στον νεαρό Θηβαίο Ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια της Ποδοσφαιρικής του καριέρας στέλνοντας του το μήνυμα ότι , όπως και στη ζωή , έτσι και στο Ποδόσφαιρο τα Αγαθά αποκτώνται με Υπομονή και Κόπους !!!

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

συνολικες επισκεψεις