Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Χορήγηση ανωτέρου μισθολογικού κλιμακίου σε υπαλλήλους του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, Ιωάννης Πατσαντάρας, αφού έλαβε υπ' όψιν του τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, τις διατάξεις του κώδικα Δήμου και Κοινοτήτων, το γεγονός ότι οι υπάλληλοι συμπλήρωσαν την απαιτούμενη από το νόμο προϋπηρεσία για τη μετάβαση στο επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο και τα στοιχεία των ατομικών υπηρεσιακών φακέλων των τακτικών υπαλλήλων του Δήμου, προχώρησε στη χορήγηση ανωτέρου μισθολογικού κλιμακίου στους εξής δημοτικούς υπαλλήλους:

  • Λιάσκος Νικόλαος (ΔΕ15 Εισπρακτόρων), χορήγηση 3ου κλιμακίου Γ΄ βαθμού από 12/8/2012.
  • Κρικλάνης Αντώνιος (ΔΕ29 Οδηγών), χορήγηση 3ου κλιμακίου Γ΄ βαθμού από 19/2/2012.
  • Μπαντούνας Σταύρος (ΔΕ1 Διοικητικών), χορήγηση 3ου κλιμακίου Δ΄ βαθμού από 1/8/2012.
  • Παπαδρόσος Νικόλαος (ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών, χορήγηση 1ου κλιμακίου Δ΄ βαθμού από 1/7/2012.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ 4. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ; ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΥΞΗΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.Α ΡΕ ΜΠΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ο πρωτος ειναι αυτος που δημιουργηδε προβλημα στην ορκωμοσια παιρνοντας το μοκροφωνο και καταγγελοντας τις εκλογες στο στειρι.ο δευτερος αγνοειται που δουλευει κι οι αλλοι δυο αν θυμηθουμε τον ντελαλη ειναι αυτοι που ο γιαννελος τους ειχε πει κηφηνες,και προσφατα ο μπουρας πηγε να τους σπασει στο ξυλο γιατι αδιαφορουσαν.αξιοι αξιοι αξιοι

Νικόλαος Καραμάνος είπε...

Αγαπητοί ανώνυμοι σχολιαστές της εν λόγω δημοσίευσης, καλό θα ήταν να ήσασταν πιο προσεκτικοί όταν διαβάζετε τις αναρτήσεις και να μην προκαλείτε, ούτε να δημιουργείτε ανύπαρκτο θέμα.

Η αύξηση του μισθού των παραπάνω 4 υπαλλήλων δεν έγινε χωρίς λόγο ούτε επειδή ενδεχομένως νομίζετε ότι ο δήμαρχος τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Έγινε επειδή συμπλήρωσαν την απαιτούμενη από το νόμο προϋπηρεσία. Οι αυξήσεις έγιναν καλοκαιριάτικα επειδή τώρα έπρεπε να γίνουν βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Γι' αυτό άλλωστε, οι αποφάσεις του δημάρχου (όπως και όλων των δημάρχων της χώρας) δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Διαύγεια, όπου καθένας μας μπορεί να τις μαθαίνει.

Επίσης, το αν κάποιοι από αυτούς δημιούργησαν προβλήματα στην υπηρεσία τους το γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους μας αυτές οι υπηρεσίες. Κανείς μας δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει σε ποια υπηρεσία εργάζεται ο κάθε υπάλληλος. Οι υπηρεσίες και οι συνάδελφοί του το ξέρουν και είναι ανεπίτρεπτο κάποιος που έχει άγνοια αυτών των θεμάτων να κατηγορεί κάποιον υπάλληλο ως αγνούμενο.

Συνοψίζοντας, επαναλαμβάνω αυτό ακριβώς που γράφει το δημοσίευμα για τις αυξήσεις στους συγκεκριμένους υπαλλήλους, ότι δηλαδή ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας εκτέλεσε τα καθήκοντά του όπως όφειλε σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας και του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.

συνολικες επισκεψεις