Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Αράχωβα: Συντήρηση & επισκευή του δημοτικού φωτισμού

Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, αφού έλαβε υπ’ όψη του τις σχετικές τεχνικές εκθέσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, αποφάσισε την απευθείας ανάθεση συντήρησης και επισκευής του δημοτικού φωτισμού στη Δημοτική Ενότητα Αράχωβας. Συγκεκριμένα, θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες (Πλατείες Λάκκα, Παπαϊωάννου, Κεντρική οδός και δρόμος Αράχωβα, Λιβάδι, Στροφή ΧΚΠ):





1. Επισκευή δύο ηλεκτρολογικών πινάκων με ασφαλτοδιακοπτικό υλικό προς 2.200,00€.
2. Αντικατάσταση λαμπτήρων, ντουί, γλόμπων με χρήση γερανοφόρου οχήματος προς 1.700,00€.

Η συνολική δαπάνη για τις παραπάνω εργασίες ανέρχεται σε 3.900,00€ συν ΦΠΑ, δηλ. 4.797,00€ και καλύπτεται από εξασφαλισμένη πίστωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Δήμου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTO TO KEIMENO EINAI ΔΙΚΟ ΣΑΣ Η ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ.

Νικόλαος Καραμάνος είπε...

Το συγκεκριμένο άρθρο γράφτηκε σύμφωνα με σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείο Εσωτερικών. Τα νούμερα είναι αυτά που δήλωσε ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας στο Υπουργείο Εσωτερικών. Συνεπώς, τα νούμερα προέρχονται από το Υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με τα όσα δήλωσε εκεί ο δήμος.

συνολικες επισκεψεις