Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΡΑΧΩΒΑ ? ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.


Στο πλαίσιο της αισθητικής αλλά και περιβαλλοντικής ανάδειξης της πόλης μας, και λίγους μόνο μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, κρίνουμε αναγκαίο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας εθελοντικά όλοι μας και να αποδείξουμε έτσι και εμπράκτως την αγάπη μας για την Αράχωβα.
Σε τέτοιες περιόδους, που η οικονομική συγκυρία είναι δυσμενής, τα εθελοντικά κινήματα και οι δράσεις είναι οι μόνες που μπορούν να αναστρέψουν τη στασιμότητα και την παρακμή ενός τόπου.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, με τη βοήθεια των Συλλόγων, της Δημοτικής Αρχής αλλά και την προσπάθεια του ενός ξεχωριστά από σας, ας συγκεντρωθούμε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 9.30, έξω απ΄το λαογραφικό μουσείο (πρώην Δημοτικό), ώστε να προβούμε σε καθαρισμό της Ανατολικής εισόδου της Αράχωβας από σκουπίδια (περιοχή σφαγεία- εκετέρωθεν κεντρικού δρόμου) και αποκατάσταση αισθητική επί του κέντρου της Αράχωβας (καθαρισμός δημοσίων τοίχων από βαφές, πινακίδων σήμανσης, καμάρες κλπ).
Αντίστοιχα και στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν ανάλογες προσπάθειες, όπως ο καθαρισμός ιστορικών μνημείων (ρολόι Αράχωβας κλπ)

Δώσε και εσύ την συμμετοχή σου πατώντας ΝΑΙ στην σχετική εκδήλωση που δημιουργήθηκε στο facebook . Δείτε σχετικά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

2 σχόλια:

ΛΟΥΚΑΣ... είπε...

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

επειδη ο δημαρχος δεν κανει,καλα κανουν οι εθελοντες πολιτες και μπραβο στην ιδεα.

συνολικες επισκεψεις